Our Feeds

9 Mayıs 2017 Salı

Admin

Popup Reklam ile Para Kazanma



Merhaba,

Hepimiz Web Sitelerimizden gelir elde etmek için istemeyerekte olsa Popup reklam modelini kullanıyoruz. Bu konuyu açma sebebim ise madem Ppup kullanıyoruz, o zaman en iyisini kullanmanın vakti geldi. Çoğu site sahibi bu alanda iyi firmanın " PopADs " olduğunu zanneder fakat durum maalesef öyle değil. Popads ile Günlük 2 Dolar kazandığım reklamların aynısını ClickADu ya gönderdiğimde 9+ Dolar kazandığımı gördüm. Bu korkunç bir fark, aynı zamanda Popads kodlarının siteyi aşırı yavaşlattığını ve bazen siyah ekran çıkardığını da gözlemledim, yinede diğer firmalara göre PopADs gayet iyi, tabiki ClickADu kadar iyi olma şansı yok !

Bu firmaya çoğu Çin, Hindistan, Pakistan, Endonezya gibi kalitesiz ülkelerden olmak üzere hit gönderiyorum ve ClickADu 5K+ üzeri hit olarak sayıyor ve 9-10 $ civarında bir günlük kazancım oluyor. Bu kadar düşük hit ile bu kadar fazla kazanmanın başka bir yöntemini bilen var mı ? Popülerleştikçe belki kazanç doğal olarak düşer ama şuan oldukça iyi durumda ve 1 aydır sorunsuz şekilde istediğim zamanda ödeme alabiliyorum. 1K sayım başına 2 Dolar ( Neredeyse 7,5 TL ! ) kazanıyorum ve yukarıda belirttiğim kalitesiz ülkelerin çoğunluğu ile. Bazen 3,5 - 4 Dolar civarına çıkabiliyor sitesine göre K başına gelir, birde kaiteli olsa K başına 10 TL ve üzeri ödemeler alabilirsiniz. Çöp hitlere bile o kadar güzel fiyatlar veriyor ki TÜRKİYE hitleriniz içinde kullanabilirsiniz, Türkiyeden gelen hitlere Türk Bahis Sitesi reklamları gösteriliyor.

Ödeme Alt Limiti : 100 $
Yüzde kesintisi veya kendi paranızı çekmek için 1-2 dolar çekim ücreti yada kdv-ötv vs. gibi saçmalıklar yok, kazandığınızın her kuruşu hesabınıza geçer. Gönderiliyor bekleniyor yükleniyor ha geldi ha geliyor diye birşey yok, istediğiniz zaman mesai saatleri içinde 1 saate hesabınızda.

Ödeme Kanıtı Fotosu ; Miktarı işaretledim 1 cent dahi kesinti olmadığını görün diye.



Veeee son olarak .... ClickADu kodları ile birlikte istediğiniz kadar reklam kullanabilirsiniz ! Dilerseniz 3-4 adet POPUP reklam modelini bir arada kullanabilirsiniz, hiçbir sakıncası ve BAN riski yoktur yasak değildir eğer başka bir POPUP reklam modeli kullanıyorsanız ClickADu kodlarını sitenize koymanız size birşey kaybettirmez aksine kazandırır..

ClickADu reklam kodlarını <head> Tagından hemen sonra sitenin en üstüne koymanızı tavsiye ederim.

Kayıt Olmak İçin buraya  Tıklayınız.

Üye oluyorsunuz, sitenizi ekliyorsunuz, birkaç saat sonra onaylanıyor ve yanında ki kutucukta kod yazıyor onu sitenize ekliyorsunuz ve kazanmaya başlıyorsunuz işte bu kadar basit. Ek bilgi olarak genelde BA.HİS sitesi reklamları çıkmaktadır.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »