Our Feeds

15 Nisan 2017 Cumartesi

Admin

Google Adsense ile Para Kazanın


Google Adsense ile Para Kazanın


Birçoğunuz konunun başlığını görünce Google'dan para kazanılırmı der gibisiniz. Evet Google sayesinde para kazana bilirsiniz. Google'ın Adsense servisi mevcuttur. Google Adsense bir nevi aracıdır. Büyük firmalar veya normal web sitesi olan insanlar Google'a reklam veriyor ve Google Adsense yayıncıları sitelerinde reklamı yayınlayarak tıklanma ve görüntülenme başı ücreti almaktadırlar.
Google Adsense yayıncısı olmak için Google Adsense başvuru yapmanız gerekir. Başvurunuzu yapmadan önce sitenizin onaylanması için bir kaç ip ucu vereyim.
Web sitenizdeki içerikler Google politikalarına uygun olmalıdır ve sitenizdeki yazılar, makaleler kesinlikle ve kesinlikle kendi yazınız (özgün) olmalıdır. video siteleri film siteleri dizi siteler bahis siteleri yani illegal siteler kesinlikle yasaktır ve google bu tarz siteleri onaylamaz.
Başvurunuzu yaptıktan sonra siteniz onaylanma sürecine alınır. Google sitenizi ziyaret eder ve uygun olup olmadığını kontrol eder daha sonra olumlu veya olumsuz mail gönderir.
Siteniz onaylandıktan sonra reklam kodlarını sitenize ekleyerek Google Adsense yayıncısı olarak para kazana bilirsiniz.
Sitemizi takip ederek daha fazla para kazanma yöntemi öğrenerek boş zamanınızı değerlendirerek para kazana bilirsiniz

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »