Our Feeds

17 Mayıs 2017 Çarşamba

Admin

Anketlio ile Nasıl Kazanılır



1999 yılında kurulan Dijital Yaşam, anketlio isimli ünlü araştırma platformu ile Türkiyede binlerce kişiye anketler göndererek sizleri araştırmalarına ortak ediyor. Sizlerin bu ortaklıkta öncelikli kazancınız network ağı olacaktır, ayrıca anketlerden edinilen gelirde kazancınıza eklenecektir.
5 adet aktif Gold üye eklerseniz aylık kazanç limitiniz 1000 TL’ye yükseliyor. (Anketlerden elde edilen gelir hariç) bu limit gold üye sayısı arttıkça katlanarak artıyor. (bu kazanç limitlerini üye olduktan sonra “kazanç planı” sayfasında detaylıca görebilirsiniz)
Hayır ben sadece anket doldurarak kazanacağım derseniz zaten anketler içinde ayrıca geliriniz olacaktır. Ama asıl kazanç sizin doldurduğunuz anketlerden değil, sizin üye yaptığınız kişilerin doldurduğu anketlerden geliyor. Burası önemli çünkü orta vadede siz çok çaba sarf etmeden otomatik bir gelir olmasını istiyorsanız size asıl büyük çaplı gelir getirecek şey bu kurduğunuz piramittir. Yani küçük değil büyük düşünmelisiniz.
Aşağıdaki kazanç planına dikkat edin. İlk 4 kişi sizin piramitin temelini oluşturuyor ve sonrasından asıl bu altınızdaki kişilerin yaptığı üyelerin doldurduğu anketlerden, ve onlarında altındakilerden doldurulan anketlerlerle birlikte katlanarak devam ediyor.

Anketlio hem anketlerden para kazanabileceğiniz hem de tavsiye ettiğiniz ve üye yaptığınız alt üyelerden de kazanabileceğiniz bir platformdur. Bizim tercih etmemizin sebebi orta vadede pasif gelir oluşturabileceğimiz bir network ağı olmasıdır. Dilerseniz digpara.com sponsorluğu ile üye olarak bizim grubumuza dahil olabilirsiniz. Üye olma aşamasında referans kodu yazan bölüme 0004083 yazmanız yeterli olacaktır. Bu kod digpara.com ağacının kodudur. Yüzlerce üyemizin olduğu gruba sizde katılabilirsiniz. Anketlio hakkında detaylı bilgiye http://anketlio.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.
Not: Teknik konularda yardım, üye oluşturma ve Network stratejileri çalışmaları sadece Gold üyelerle birlikte yapılmaktadır. Standart üye iseniz lütfen mesaj yazmayınız. Gold üyeler sponsor yardımı için lütfen sadece anketlio sayfanızdaki sponsor bağlantısından mesaj yazınız. Bizim sitemizdeki iletişim bölümünden yazmayınız. Sistemi tam anlamak için aşağıdaki seminer videolarımızı mutlaka izleyiniz.

Sistemde 3 Tür Anket mevcuttur;
1-) Standart Premium Anketler: Standart Üyeler ve Gold Üyeler doldurabilir. Anketin Nakit Kazanç tutarının %100’ü oranında sadece anketi dolduran üyeye aktarılır.
2-)Standart Anketler: Standart Üyeler ve Gold Üyeler doldurabilir. Anketin Nakit Kazanç tutarının %100’ü oranında anketi dolduran üyeye aktarılırken Anketi dolduran üyenin bir üst sponsoruna (yani sizin üye olmanıza refarans olan kişiye veya siz birini üye yaptıysanız bu siz oluyorsunuz.) Anket Nakit kazanç tutarının %25’i oranında Nakit Kazanç aktarılır.
3-)Premium Anketler: Sadece Gold Üyeler doldurabilir. Anketin Nakit Kazanç tutarının %100’ü oranında Anketi dolduran üyeye aktarılırken Anketi Dolduran üyenin ** ilk 5 sıra üst sponsorlarına teker, teker Anket Nakit Kazanç Tutarının %100’ü oranında Nakit Kazanç Aktarılır ve ** 6,7,8,9 ve 10. üst sıra sponsorlarına da teker, teker Anket Nakit Kazanç Tutarının %80’i oranında Nakit Kazanç Aktarılır.
Örneğin: Bir Premium anketin Nakit Kazanç Tutarı 5 TL olsun. Anketi dolduran üye dahil yukarıya doğru 5 üst sıra sponsorların hepsi 5 er TL alırken 6,7,8,9 ve 10. üst sıra sponsorları da 4 er TL alacaklardır. Yani şirketimiz 5 TL Nakit Kazancı olan bir Premium anket için toplamda 50 TL yani tam 10 katı Nakit Kazanç aktarmış oluyor.
Geniş bir kazanç planı mevcut. Hangi konumda ne kadar maaş alacağınıza “Kazanç Planı” sayfasındaki derinlik aktivasyonu başlığı altında görebilirsiniz. Herkese hayırlı kazançlar diliyorum. Sponsor yardımı için lütfen sadece anketlio sayfanızdaki sponsor bağlantısından mesaj yazınız. Bizim sitemizdeki iletişim bölümünden yazmayınız. Bizim gönderdiğimiz seminerler, sponsor yardımı ve mesajlar sizin alt üyelerinize de gitmesi için alt üyelerinize profil bilgileriniz mail adreslerini vs. doğru doldurması gerektiğini anlatınız. Gold-Platin ve Safir üyeliğe yükselen üyeler arasında whatsapp grup kuracağız. Bu sebeple telefon numaralarınızı profil bilgilerinize eklemeyi unutmayınız.
Bol Kazançlar
Link: http://www.anketlio.com/

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »