Our Feeds

7 Mayıs 2017 Pazar

Admin

İndir Para Kazan İle Para Kazan




Merhaba Arkadaşlar
Bugün sizlere İNDİR PARA KAZAN uygulamasını tanıtacağım.Kullanımı oldukça basit olan uygulamayı Google Play'den indirerek(AŞAĞIDA LİNK VERECEM), kayıt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulama Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tf.indirkazan

Uygulama 4 farklı şekilde hizmet vermektedir.

1-) İndir Para Kazan

2-) Yorumla Para  Kazan
3-) Oyna Para Kazan
4-) Video Para İzle Kazan


İndir Para Kazan;
İndir Para Kazan bölümünde paylaştığımız uygulama veya oyunları, üzerine tıklayarak indiriyorsunuz. İndirim işlemi tamamlandıktan sonra onaya basarak hesabınıza para aktarımını gerçekleştiriyorsunuz.

Yorumla Para  Kazan;
Yorumla Para  Kazan bölümünde paylaştığımız uygulama ve oyunları, üzerine tıklayarak indiriyorsunuz. İndirdiğiniz uygulamaya yorum yazmanız hâlinde hesabınıza para aktarımı gerçekleştirilir. Yorum yazarken istenilen Google nick'ini doğru yazmanız halinde ödeme işlemi gerçekleşecektir.

Oyna Para Kazan;
Oyna Para Kazan bölümünde paylaştığımız uygulama ve oyunları, üzerine tıklayarak indiriyorsunuz. İndirdiğiniz uygulamayı, uygulama altında belirtilen süre çerçevesinde oynadığınız veya kullandığınız taktirde, ödemeniz otomatik olarak sistem tarafından hesabınıza aktarılacaktır.

Video Para İzle Kazan;
Video Para İzle Kazan bölümünde siz kullanıcılarımız için kolay para kazanma yöntemi sunuyoruz. Sadece video izle bölümüne tıklayarak, karşınıza çıkan 20-30 saniye süreli videoları izleyerek hesabınıza para geçişini sağlayabilirsiniz.


Kazanılan ücretler her ayın ilk haftası eğer bakiyeniz 20,00 ₺ üzerinde ise hesabınıza gönderilir.

Referans olduğunuz her üyenin kazancından 10% pay alırsınız.

Bol Kazançlar...

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »