Our Feeds

23 Mart 2017 Perşembe

Admin

Link.tl Para kazanın


Merhaba arkadaşlar. Yeni Blog'umda ilk makalem olarak sizlere Link.tl sisteminden para kazanmayı oğreticem.
Birçoğunuz oyun,  video, şarkı, indirirken reklamlar karşımıza çıkıyor 5 saniye bekletildikten sonra indirmek istediğimiz veya gitmek istediğimiz bağlantıya reklam geç diyerek girebiliyoruz. Link kısaltma servisi vasıtasıyla linkleri kısaltarak para kazana biliriz. Para kazanmak için gerekenleri etap etap anlatacağım.

1. Kayıt Olmak. ( Kayıt Olmak İçin Tıklayın.. )
Link.tl sitesine giriyoruz. Yukarıda sağ tarafta " Kayıt Ol " yazısına tıklıyoruz. Çıkan sayfada sitenin bizden istediği bilgileri giriyoruz. Dikkat edin bilgileri doğru girin eğer yanlış bilgiler girerseniz ödemede sıkıntı olabilir.
Üye olduktan sonra giriş yapıyoruz.

2. Link Kısaltmak.
Kısaltmak istediğimiz bağlantı adresini (linki) kopyalıyoruz ve üyelik panelinde linki yapıştırmak için yazı kutusu var. oraya linkimizi yapıştırıyoruz ve Kısalt! yazısına tıklıyoruz Linkimizi kısalttıktan sonra aşağıda Link Yönetimi başlığı altında kısaltılan linkinizi göreceksiniz.

3. Para Kazanmak.
Kısaltılan linklerden nasıl para kazanırız?
Kısalttığımız Linkleri forumlarda veya kendi sitenizde paylaşarak tıklamaya göre para kazanırsınız. Linke tıklayıp reklamı geçe tıkladıkları zaman siz para kazanıyorsunuz.Ne kadar fazla tıklanma olursa okadar fazla para kazanırsınız.


Blogumu takipte kalın sizlere her gün 1 adet para kazanma yöntemi anlatacağım.
Yazar: Turalcan Mustafayev

Subscribe to this Blog via Email :
First