Our Feeds

12 Mayıs 2017 Cuma

Admin

Hilltop Reklamları İle Para Kazanın


Çevrimiçi reklamcılık zamanla birlikte değişmeye ve gelişmeye devam ederken, reklamverenlerin ve yayıncıların çabalarını da aynı şekilde zorunluluk haline getirmelidir. Mesela, mobil cihazlar ve mobil reklamcılığa daha fazla odaklanıldığı gibi, hem reklamverenlerin hem de yayıncıların reklam engelleme teknolojisinin sürmekte olan yükselişiyle hala karlı kalmasının yanı sıra.
Yayıncılar için daha yüksek maaşlar ve reklam verenler için daha etkili bir hedefleme sözü veren HilltopAds, hepsini desteklemek için birçok özellik içeren güçlü bir reklam biçimi paketi sunuyor.

2014 yılında cesur tutkuları göz önünde bulundurarak HilltopAds, akıllı teknolojiyi reklam verenlere ve web yöneticilerine en iyi performansı sağlayacak özel bir yaklaşımla birleştirmeyi amaçlayan global bir reklamcılık ağıdır.

Aslında bir veya iki ödeme yapısına odaklanan diğer birçok ağın aksine HilltopAds, şebeke tarafından sunulan reklamcılığın bir TBM, BGBM, CPL, CPI, CPO, CPS ve EBM temelinde çalışması bakımından son derece esnektir. Bu, yayıncı için geliri optimize etmek ve aynı zamanda reklamverenin yatırım getirisini optimize etmek için tasarlanmıştır. Bunların hepsini bir araya getirin ve işletmedeki en iyi eBGBM’lerden bir miktar elde edin.
Hilltop Reklamların, mikro siteler ve oyun blogları da dahil olmak üzere her tür web sitesi türünü kabul ettiğini ve trafik gereksinimleri konusunda gerçek kısıtlamaları olmadığını unutmamak gerekir. Dünyanın neredeyse her yerinden, geniş bir yelpazede dikey çizgilerden ve tarihe geçmek ve eğlence dahil neredeyse tüm inişlerden gelen trafiği kabul ediyorlar. Yeni başlamak ya da daha mütevazı bir yayıncıysanız bile, tepenin üstünde bir ev var. Düşük web sitesi trafiğini bir sorun değil.

Yaratıcı Ol

HilltopAds ile çalışmanın en büyük güçlerinden biri platformun esnekliğidir. Ağ üzerinde geniş bir reklam yelpazesi sunar.
728 × 90 leaderboard’lar, 300 × 250 dikdörtgenler ve 160 x 600 gökdelenler gibi çeşitli boyutlardaki geleneksel ekran bannerlarına ek olarak, pop-up’lar, push-up reklamlar, anlık iletiler, doğrudan bağlantılar ve video içi bulacaksınız afiş. EBGBM doğal olarak çeşitli kriterlere göre değişir, ancak bir yayıncı olarak çok seçeneğiniz olduğunu bilmek harika.
Web zaman içinde değişmeye devam ederken gelirinizi optimize etmek için reklam karmanızı değiştirmeye devam etmek önemlidir. Video oynatıcınızdan para kazanma özelliği, HilltopAds’in en benzersiz özelliklerinden biridir. Mobil talepte her zamankinden daha fazla odaklanarak Hilltop Reklamları olmak istiyorlar. Trafiğin yaklaşık% 60’ı mobil,% 40’ı ise masaüstü görüntüleme ile gerçekleşti. Bu, Hilltop Reklamcılık reklam verenlerine hangi tür trafik kaynağı veya izleyiciyi aradıklarına bakılmaksızın yeterli pozlama ve hacim kazandırır.

Kullanıcı Kontrol Paneli

Bazı diğer reklamcılık ağları reklam verenler ve yayıncılar için tamamen ayrı gösterge tablolarına sahipken, buradaki kullanıcı kontrol paneli birleştirilmiş bir ara birime entegre edilmiştir. Soldaki ana gezinme aracıyla erişilebilen her kullanıcı türü için sadece iki ana bölüm vardır.

Bu birleşik yaklaşım, pek çok reklamverenin aynı zamanda bir çok yayıncının reklamverenleri olduğu gibi kendilerinin de yayıncı olduklarını kabul eder. Yayıncı tarafında, bir yayıncı olarak uygun bir şekilde onaylanana kadar sitelerinizi ve bölgelerinizi yönetemezsiniz. Çevrimiçi mülklerinizden para kazanmaya başlamadan önce doldurmanız gereken kısa bir anket var.
HilltopAds, ana reklamveren ve yayıncı bileşenlerine ek olarak, bir reklamverene veya bir yayıncıya başvurduğunuzda% 5 ödeme yapan bir tavsiye programı da sunar. Bu tavsiye programını desteklemek için, kendi yönlendirme URL’nizin yanı sıra 728 × 90, 468 × 60, 300 × 250 ve 160 × 600 boyutlarında banner görüntüleriniz de sağlanmaktadır.
Diğer bazı reklam ağlarında bir tür tavsiye sistemi bulunsa da, çok fazla para birimi, hem yayıncılara hem de reklam verenlere atıfta bulunarak ekstra para kazanma şansınızı sunmaz. Bu oldukça benzersiz bir özelliktir ve daha fazla para getirmeniz için büyük bir şans sunmaktadır.

Doğru Teknoloji

HilltopAds, yayıncıların mümkün olduğunca çok gelir elde etmesini sağlamak için birtakım güçlü özelliklere sahiptir ve aynı zamanda reklamverenlerin reklamcılık yatırımlarında da en iyi YG’yi elde edebilmelerini sağlar.
Bunun bir örneği reklam ağı rotasyonu ve eBGBM gerçek zamanlı optimizasyon. Bunun anlamı, daha yüksek BGBM oranına sahip olan ortakların otomatik olarak daha gerçek yayıncı trafiğini ve daha fazla benzersiz teklifi gerçek zamanlı olarak almasıdır. Bu benzersiz dahili olarak geliştirilmiş sistem, reklam kampanyalarınızı hızlı ve otomatik olarak optimize eder.
HilltopAds, reklamları otomatik olarak her bir site için optimize edeceğinden, yalnızca en iyi performans gösteren teklifleri seçerek yayıncıların, niş içinde tanıtmak için doğru teklifleri bulma konusunda endişelenmeleri gerekmez. Benzer şekilde, gerçek zamanlı ayrıntılı istatistiklere erişmenizi de bekleyebilirsiniz.
Muhtemelen reklam engelleme teknolojisinin hem masaüstünde hem de mobil ortamda yaygınlaştığını fark ettiniz. Bu, reklamverenlerin izleyicilere ulaşmasını zorlaştırdı ve yayıncıların trafiklerinden para kazanmalarını daha da zorladı. HilltopAds, kargo trafiği için bir anti-adblock çözümü sunar ve maksimum kâr için bu kısıtlamaları aşmanıza yardımcı olur.
Bir reklam veren olarak gelişmiş hedefleme seçeneklerinden de yararlanırsınız. Reklamcılık için av tüfeği yaklaşımı ancak şu ana dek yapılabilir; bu nedenle, reklamlarınızın görünmesini istediğiniz yere genel bir biçimde sahip olmak çok güçlü olabilir. Belirli coğrafi bölgelerin yanı sıra cihaz türleri, tarayıcılar, anahtar kelimeler, mobil operatör (veya Kablosuz), IP aralığı ve hatta günün saatini de hedefleyin. HilltopAds, sitenizden ayrılan tüm kitleleri yüksek kaliteli potansiyel müşterilere dönüştürme sürecini yapan gelişmiş yeniden hedefleme reklamcılık da sunar. Yeniden hedefleme, yalnızca bir işlemi gerçekleştirmeyen kullanıcıları (satış veya indirme veya para yatırma) ilk kez geri getirmenin bir yolunu sunmanın yanı sıra, reklam verenlerin, beyaz listelerini, satın alma işlemine kesinlikle dönüşecek belirli kullanıcılara ulaşmak için yeniden hedeflemesine olanak tanıyor müşteriler. Kısacası, Reklam verenler, istedikleri müşteriye ulaşma olanağına sahiptir;

Ücretsiz Ücret Almak

Bir reklamveren olarak hiçbir finansal işlem ücreti ödemiyorsunuz. Hesabı finanse etmek için PayPal, havale, Paxum, ePay servis, WebMoney, ePayments veya Bitcoin arasında seçim yapabilirsiniz. Bu, çok fazla esneklik sağlar. Reklamverenlere minimum ödeme tutarı 200 TL’dir.
Bir yayıncı olarak, ödemeler için PayPal da dahil olmak üzere benzer ödeme seçenekleri seçenekleri aracılığıyla herhangi bir işlem ücreti ödemezsiniz. Diğer birçok ağ net-30 bazda veya daha fazla ücret ödemekle birlikte, HilltopAds çok daha hızlı net-7 tutma politikasına sahiptir, bu nedenle nakit akışınızı devam ettirmek için haftalık ücret alabilirsiniz. Minimum bakiye gereksiniminin 50 $ ‘yi karşılaması yeterlidir.

Oyununuzun Başında

HilltopAds için bugün kaydolmanızın  temel nedeni , daha fazla para kazanmak istediğiniz. Bu yeterince açık ve HilltopAds, gelişmiş hedefleme teknolojileri ile bir teklifi tanıtan bir reklam verenseniz veya maksimum gelir elde etmek için otomatik gelir optimizasyon çözümlerini kullanan bir yayıncısıysanız da, karşılıklı başarınıza adamıştır.
İş ortakları, rekabetçi fiyatlardan, tüm kategorilerdeki desteklerden ve belirli reklamcılık ihtiyaçlarınıza kişisel bir yaklaşım bekleyebilir. Başarınız başarıdır! Değerli iş ortakları için de özel çözümler sunmasının yanı sıra, kişisel bir yönetici ve uluslararası destek de sunuyorlar. Ayrıca, reklam engelleme çözümleri de dahil olmak üzere yayıncılar için tüm teknoloji ile, daha yüksek eBGBM’lerin avantajlarını sizin yerinize de daha az harcayarak kazanıyorsunuz.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »